Event

Vi på En Trappa Upp i Kalmar hjälper dig att anordna det perfekta eventet. Vi kan ge dig en helhetslösning med allt från planering, idéer och inbjudningar till bokningar av underhållning, körscheman och catering. Vi ger dig en paketerad upplevelse som präglas av perfektion, engagemang och personlighet.

Läs mer

Event med högsta kvalité för alla tillfällen!

Jubileum, bröllop, bolagsstämma, premiär eller invigning – oavsett vilket event du planerar kan vi bidra till en lyckad fest! Med många års erfarenhet och ett personligt engagemang har vi vad som krävs för att hjälpa dig att anordna ett oförglömligt event. Vi tar hand om hela evenemanget och ger dig en helhetslösning som är anpassad efter just ditt firande. Vi hjälper dig med lokal, inbjudan, teman och idéer såväl som bokning av underhållning och artister. Naturligtvis står vi även för catering med allt från mingelmat till fyrarättersmenyer. Vi tillhandahåller även möbler, tält, porslin (diskning) och servispersonal till festen!

Bröllop

Inför bröllopet är det viktigt att lära känna er, bygga en relation för att vi ska få reda på era förväntningar inför er stora dag. Vårt mål är att ni skall kunna koncentrera er enbart på er själva och låta oss ta hand om resten. Vi kan hjälpa dig hela vägen från planering av mat och dryck till lokal, inbjudningar och underhållning. Boka ett möte för att diskutera en av de viktigaste dagarna i ert liv.

Grupp- och företagsevent

Låt oss ta hand om ert företagsevenemang! Varför inte en bjuda in kunderna till en grillning vid Stensö fiskeläger i med grillat, trubadur och aktivitet. Eller ut i skogen och laga viltskav i muurikkan med Vilse som håller i trådarna. Vi arrangerar också kickoff för ditt företag! Att fira in sommaren eller börja hösten med en härlig kickoff är ett perfekt sätt att visa medarbetare hur uppskattade de är, samtidigt som ni stärker teamkänslan med roliga aktiviteter.

Våra samarbetspartners:

  • Åmund Vin & Fruktgård
  • Hossmo Gård
  • Scenteknik
  • Julab
  • Didgeridoo Event & Aktivitet / Vilse

Vid förfrågan, ring 0480-206 40 och prata med Kalle eller maila info@entrappaupp.eu.