Catering

Med catering från oss på En Trappa Upp i Kalmar kommer din fest garanterat bli lyckad! Vi erbjuder catering med fokus på ett personligt engagemang och riktigt bra mat. Vi kan hjälpa dig med allt från planering till dukning och servering! För oss är det viktigt att maten tillagas med glädje, respekt och kunskap om råvaran. Vi använder oss enbart av svenska råvaror av hög kvalité.

Läs mer

Vilken catering behöver du?

Vi serverar mat och dryck till de flesta evenemang och fester i olika miljöer. Bland annat ordnar vi catering till student, bröllop och julmiddagar. Vi kan leverera allt från lunchcatering till olika sorters bufféer, mingel- och plockmat, såväl som färdigkomponerade menyer. Läs mer om våra alternativ nedan.

Bufféer, mingelmat och plocktallrikar

Vi erbjuder mängder av olika bufféer med det allra bästa från våra lokala producenter! Vi serverar allt från det klassiska julbordet till vegetarisk buffé och Italienska delikatesser. Vi erbjuder även catering med plocktallrikar och mingelmat, för tillfällen som exempelvis studentskivan eller andra mingel.

Se hela vår meny med buffé, mingelmat och plocktallrikar >

Lunchcatering

I vår lunchcatering väljer du maträtt från veckans lunchmeny. Vi erbjuder två lunchalternativ dagligen, allt serverat på porslin. I dagens lunch ingår alltid blandsallad, mineralvatten, surdegsbröd & smör, till en kostnad på 95:- inkl. Moms. Utöver lunchcatering med dagens lunch kan vi även ordna med sallader, smörgåsar eller kaffe & nybakat fikabröd.

Från 89:- till 99:– utkörning.
Beställ innan kl. 10, för minst tio personer.

Se vår lunch- och bistromeny med priser >

Färdigkomponerade menyer

Planerar du ett större evenemang som bröllop eller jubileumsfirande? Då är våra färdigkomponerade menyer alternativet för dig! Vi erbjuder tre- och fyrarättersmenyer som är noggrant komponerade och tillagas med bra råvaror.

Kontakta oss för mer information gällande våra färdigkomponerade menyer.