Konferens

Är det dags för dig och ditt företag att hålla en konferens? Vi på En Trappa Upp i Kalmar ser till att ni får en konferens av högsta klass! När ni bokar konferens hos oss hjälper vi er hela vägen från bokning och boende till god mat och dryck. Vi kan även ordna med aktiviteter och logistik till och från konferensen. Vi delar gärna med oss av vår kunskap och kompetens och hjälper er att skapa den perfekta konferensen!

Läs mer

Konferens på ÅMUND Vin & Fruktgård

Att hålla konferens på ÅMUND Vin & Fruktgård är att bjuda på lugn och ro i harmoniska miljöer. ÅMUND Vin & Fruktgård ligger 12 km söder om Kalmar och är en perfekt plats för en givande och inspirerande konferens. Här finns konferenslokal med plats för upp till 60 personer som innehåller allt som ni behöver för er konferens – LCD-projektor, whiteboard, blädderblock, anteckningsblock och pennor.

Den vackra miljön på ÅMUND påverkar naturligtvis helhetsintrycket för dig och andra deltagare. Med en trädgård på ca 40 000 kvm, fylld med lusthus, sjöar och en rosengård skapar platsen en harmonisk känsla av lugn och ro. Av just denna anledning väljer många företag att boka sin konferens på ÅMUND.

Dagskonferens

  • Förmiddagskaffe med smörgås, frukt
  • Tallriksserverad lunch med sallad, hembakat surdegsbröd, lättöl, mineralvatten, kaffe och sötsak
  • Eftermiddagskaffe med hembakat
  • Konferensservice – isvatten och frukt i lokalen

395:- exkl. moms per person.

Konferera i en unik miljö med personlig service och vällagad mat! Kontakta Kalle Söderlind på 070-219 40 43 eller info@entrappaupp.eu för att boka!