Julcatering

Vi på En Trappa Upp har alltid som mål att serva dig som gäst till fullo –
då god kundservice är vårat främsta motto.

Vi vet att matlagning kan vara ett stort stressmoment för många och vill därför erbjuda våra gäster catering för alla stunder och tillställningar.

Det är många som blir stressade över att det alltid ska vara något alla gillar, man ska handla, man ska laga allt och sen kanske det inte alltid blir som man tänkt sig. Genom att beställa vår catering slipper du alla dessa orosmoment. Vi erbjuder er god, fräsch och prisvärdig julcatering, så att du kan ta bort matlagningen och allt som hör maten till från dina axlar inför din julfest.

När ni beställer vår julcatering, så kan ni lägga tid på det som är viktigt istället: gästerna som du håller kärt. Vi lovar att leverera den ultimata julmaten, som passar både liten och stor, den kräsna och allätaren.

Vår affärsidé med catering är att med ett personligt arrangemang och med våra riktigt bra råvaror kunna erbjuda mat och dryck i olika miljöer. Vi anpassar oss helt efter kundensönskemål och gör olika menyer för student, bröllop, nyår och julfirande. Har du några speciella önskemål är vi alltid lyhörda, då vi alltid vill bemöta dig som kund på bästa tänkbara sätt.

 

SLUTSÅLT

Julcatering 2021