Café

På vårt café serverar vi ett väl tilltaget sortiment av fantastisk fika. Du finner allt från småkakor till bakelser och klassiska fikadrycker. Du hittar vårt café en trappa upp i Modehuset på Hansa City i Kalmar. Passa på att avnjut en fantastiskt god fika hos oss!

Läs mer Cafémeny

Café

Här finns ett stort sortiment som innehåller nästan allt du kan tänka dig i fikaväg. Vi serverar både varma och kalla drycker, såväl som småkakor, bullar, och bakelser. Varför inte testa våra belgiska våfflor? Våfflorna serveras nygräddade tillsammans med sylt och grädde. Ta med dig familjen eller vännerna och unna er en riktigt god fika hos oss!

Allergier och preferenser
Vi på En Trappa Upp vet hur viktigt det är att se till den enskilde kundens behov. Därför är vi väldigt måna om att ha något som passar alla. Vi har ett brett sortiment av glutenfri fika, dessutom erbjuder vi sockerfria alternativ och alla våra varma drycker går även att få som laktosfria. Är du osäker på vad du kan äta? Fråga vår personal om alternativ för dig.

Välkommen till oss – ditt självklara café i Hansa City, Kalmar!

Cafémeny

På vårt café hittar du kakor, bullar bakelser, kaffe och allt annat du kan tänka dig. Ta med dig familjen eller vännerna och unna er något riktigt gott!

Varma drycker
Kaffe (inkl. påtår) 25:-
Caffé Latte 35:-
Mocca Latte 35:-
Espresso enkel 25:-
Espresso dubbel 35:-
Espresso Macchiato 35:-
Capucchino 35:-
Chai Latte 35:-
Te i lösvikt 25:-
Varm choklad med grädde 35:-

Alla varma drycker går att få laktosfria.